Ett litet tag sen

Har glömt bort bloggen ett tag nu x) men det har inte hänt så mycket. Jobb, hundträning, jobb osv. Haha ^^ 

I helgen var jag hundvakt åt Bonzi ♡ på fredagen (midsommarafton) åkte jag och Sandra till Malin och spenderade hela eftermiddagen och kvällen med henne och Pelle. 

På lördagen blev det lite spontant med bad ute på ekerö med Sandra, Cicci och alla hundar (Zombie, Morf, Inna, Bonzi som jag passade, Nova som Sandra passade och Viggo som Cicci passade, han fastnade dock inte på bild) :D sen hem till Cicci där vi åt mat med hennes pappa. Vi grillade och åt ute på deras veranda typ. Jag vill också bo så -.- haha! Juste, vi satte även upp vårt tält som vi köpt som vi ska ha när vi åker till Kungälv, Hula-Hopp, i Juli :D Sen hem till oss, Cicci följde med och lämnade av Viggo i Vällingby på vägen. Sen filmkväll. 

Morgonen därpå hämtade Cicci Koffi, en dagishund från hennes jobb, som hon passar :) Han var sjukt stor, och han fick mig att sakna Pontus sjukligt mycket :( älskade lilla hund ♡ 

Vi skulle precis börja träna med hundarna när pappa ringer och säger att jag och Sandra ska åka och hämta Emil på St. Göran. Han har opererat bort blindtarmen. Så vi gjorde det medan Cicci var hemma hos oss med alla hundarna. Lämnade honom hemma hos honom, köpte lunch till mig, Sandra och Cicci. Hem och åt lunch framför en film, sen degade vi i soffan ett bra tag x) Jag rakade även klart Bonzi som jag hade börjat med hos Malin. Nellie kom och hämtade Bonzi, Cicci tog "sina" två hundar och åkte hem oså blev det bara jag, Sandra, killarna och Nova kvar. Jag packade saker för att sova hos Emil, sen åkte vi till Kista och åt middag + gick på Bio med Christina. Vi såg Djungelboken, den var väldigt bra! :D sen körde Sandra hem mig till Emil, så jag ska bo där några dagar och hjälpa honom lite.

Just nu sitter jag på jobbet och vill att alla hundar ska bli hämtade ^^
RSS 2.0