Början av Hula hopp

Onsdagen var inte så jätteseg ändå på jobbet. Slutade vid 16 och gick då till Bromma blocks - Rusta - för att möta upp Sandra och Cicci. Jag och Sandra gick in och handlade ett bord iaf och lite annat smått och gott. Åkte hem och lämnade hundarna, gick till vby och handlade saker till resan samt middag - Donken. Hem och åt, packade och fixade lite innan vi gick och la oss. Somnade runt 21-21.30 nånting och gick upp 01.00.. då duschade jag och fixade det sista innan vi skulle åka. 02.45 rullade bilen mot Kungälv och Hula hopp!! :D

Bilresan ner gick bra. Den var lite seg mot sitt slut, men skönt att slippa all trafik! Kom fram till tävlingen vid 09.00 och det var såååå varmt. Hittade en tjej som också har mini aussies, från samma kennel som Morf. Hon har ett tält som vi fick dela på tillsammans med henne :) Så vi hade skugga iaf. Hela dan var ändå ganska seg i värmen och prisutdelningen började 19 och tog typ 1-2 timmar. Alla 3 var så trötta, möra, hade inte ätit nåt på hela dagen, hade ont i huvudet och ville bara till campingen för att sätta upp tältet. Men nej, då råkade vi (Sandra xD) låsa in BÅDA bilnycklarna i bilen.. haha alltså.. vi visste inte vad vi skulle göra, men Cicci ringde bilbärgare som skulle komma förbi och försöka öppna bilen. Men vi visste inte hur lång tid det skulle ta tills dem kom så jag och Emilia (en från hemmaklubben som också är här) åkte till McDonalds med hennes bil och köpte middag. När vi kom tillbaka hade bärgaren kommit och fick upp bilen bara nån minut senare. Så vi åt vår middag innan vi åkte till campingen. Satte upp tältet och blåste upp madrasserna, gjorde oss i ordning och sov sen. Då var klockan typ 23.45.. alltså nästan 24 h utan sömn. Hahah x) men när vi väl somnat så sov jag som en stock i princip hela natten.

När vi vaknade imorse var det inte så varmt, så vi hade alltså haft skugga hela morgonen vilket var skönt! Alla gjorde sig i ordning innan vi åkte tillbaka till tävlingen. Nu sitter vi här i värmen idag igen, men får även idag dela tält med Erica :)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0